馃憠El passat dia 3 d'agost a la Pla莽a Major es va realitzar el preg贸 de la Festa Major 2023. L'Agrupaci贸 Musical de Godall dirigida pel director Jaume Eiximeno i acompanyada per l'alcalde Alexis Albiol, va anar buscar a cada domicili els i les 23 Pubilles i Hereus que es van proclamar al preg贸.

馃憠Una preciosa i elaborada Cercavila per tot el poble la qual va acabar a la Pla莽a Major amb la Comitiva.

La regidora de Festes Araceli Villalb铆 va encetar el preg贸 valorant a les entitats com a uni贸 dels pobles, i principalment, donant valor a les Pubilles i Hereus, els nostres fills i filles: "ens donen vida, per ells ho fem tot".

馃憠L'alcalde Alexis Albiol, va parlar del principal eix vertebrador del Preg贸 i Programa de Festes: l'Aniversari dels 40 anys de l'Agrupaci贸 Musical, creada amb l'esfor莽 de moltes persones i fam铆lies, i riquesa de Godall. El seu director Jaume Eiximeno Ferr茅, cont铆nua mantenint la il路lusi贸 i el creixement de l'Agrupaci贸 Musical.

馃憠El nostre pregoner Ramon Blanch Cid va dedicar el preg贸 al Senyor Leandro Matamoros, ens va fer emocionar amb les seves paraules i ens va transportar a la tendresa de la infantesa.

Finalment, es va fer un reconeixement al Sr. Josep Borrell Benaiges, per la seva dedicaci贸 i treball com a Jutge de Pau a l'Ajuntament de Godall, durant m茅s de 20 anys, aix铆 com al Senyor Diego Ferr茅 Sancho, pel seu servei com a Segon Jutge durant 20 anys.

VEURE TOTES LES FOTOS

#Preg贸 #FestaMajor #Godall