Alexis Albiol i Roda

ALCALDE DE GODALL

 Benvolguts i benvolgudes,

 

Us vull donar la benvinguda al Portal Virtual de l’Ajuntament de Godall i fer arribar a tothom que el visiti, una salutació molt cordial. Vol ser un espai que ha estat dissenyat per tal que els veïns i veïnes, com aquells que ens visiten per primer cop coneguin millor el nostre municipi.

 

A la pàgina web del nostre Ajuntament hi podeu trobar una aproximació al nostre municipi a través de les seves principals característiques. Ens agradaria que sigue un aparador del nostre poble, una finestra oberta per a que qualsevol persona pugui endinsar-se en la vida de Godall. Volem que vosaltres mateixos/es pugueu obrir la porta del nostre municipi, conèixer les seves característiques, el seu entorn, conèixer les empreses que hi ha a Godall, i els seus serveis i productes que ens orgulleix, el teixit associatiu tant vital per al nostre poble i les seves activitats, les notícies més destacades del vostre Ajuntament, el treball que es realitza desde la seva Secretaria i oficines en general i brigada municipal.

 

L’objectiu d’aquesta Web és poder construir una connexió entre la ciutadania i l’Ajuntament i fomentar la participació al municipi i la comunicació amb l’Administració.

 

També aprofito per comunicar que el Portal de Transparència de l’Ajuntament de Godall està obert i disponible per a poder ser consultat en la seva totalitat. De la mateixa manera us convido a tothom a visitar el nostre estimat Godall i a gaudir de la seva gent i la seva cordialitat.

 

Il·lustríssim Alcalde Alexis Albiol i Roda