Aquests son tots els actes que des de la parròquia Sant Salvador s'han organitzat per tal de celebrar la Setmana Santa al nostre poble. Aquí hi trobareu els horaris de les misses i processons.

L'Ajuntament de Godall informa que s'obre període de presentació de sol·licituds per a una borsa de treball de peó de brigada. Els requisits sol·licitats són:

➡️Estar inscrit/a a l’Oficina de Treball de la Generalitat com a demandats d’ocupació no ocupats (DONO).

➡️Disposar del carnet de fitosanitari nivell bàsic.

➡️Disposar del carnet de conduir B.

➡️Estar en possessió del nivell de català exigit a la convocatòria: Certificat de nivell bàsic - A2 (en cas contrari es farà una prova de nivell).

Per presentar les sol·licituds passar per l'oficina de l'Ajuntament en horari d'atenció al públic de 16:00 a 20:30 hores. (Plaça Mare Teresa Blanch, 8)

El termini de presentació d'instàncies serà de 2️⃣0️⃣ dies naturals a partir de la publicació de la present convocatòria al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona.

‼️CONSULTEU ENLLAÇ:

CONVOCATÒRIA I BASES OFERTA

És un plaer poder-vos presentar el cartell de la que serà la primera cursa "SERRA DE GODALL". Sempre hem cregut amb el potencial de la nostra serra i per això estem treballant amb aquesta cursa. Es tracta d'una competició, però per damunt de tot, serà una experiència en la que volem apropar aquesta serra de paisatges a tots aquells que encara no la coneixen. En breu podreu trobar tota la informació a la pàgina del facebook que s'ha creat per a l'ocasió i també des del mateix portal web de l'Ajuntament de Godall (www.godall.org).

Marqueu al calendari el DIUMENGE 31 de MARÇ.
I no deixeu escapar la oportunitat de conèixer aquesta serra i el nostre poble.

 

Des de l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Godall volem informar que ja tenim una nova eina de promoció del nostre poble. La guía de turisme, és un disseny cedit per l'Andrea Martínez Pros, a la qual volem donar especialment les gràcies per la seva predisposició, i amabilitat. Aquesta nova eina, ens ajudarà a donar a conèixer encara més tot el patrimoni material i immaterial que Godall ofereix als visitants.

Aquesta presentació arriba tot just el mateix cap de setmana de la 16 Fira de l'Oli i l'Espàrrec que es va celebrar a Godall el passat cap de setmana del 9 i 10 de març.

L'Alcaldessa de Godall, en nom de tota la Corporació Municipal,  convida a tot el veïnat, a l'acte d'homenatge al regidor Jesús Millán Pago que tindrà lloc el proper diumenge dia 17 de febrer a partir de les 12 hores del migdia al Centre d'Interpretació de La Serra de Godall (Casal Municipal).