Protecció civil comunica que l’ALERTA del pla INUNCAT i VENTCAT per acumulació de pluja i fort vent continuarà activa fins a demà. En aquest moment hi ha acumulacions d’aigua del total de l’episodi iniciat diumenge que freguen els 150-200mm, amb la possibilitat de què s’incrementin a partir de la tarda.

 

Aquesta acumulació de pluja, conjuntament amb el desgel de la nevada intensa d’ahir als Ports, farà que hi hagin barrancs tributaris de l’Ebre a la part dreta del riu que puguin tenir afectacions, així com els sobreeiximents en zones planeres atesa la colmatació de la terra per l’abundant pluja.

 

Molta precaució a l'hora de sortir de casa o fer qualsevol desplaçament.

 

 

Es publiquen les bases generals i els fulls de sol·licituds per tal de participar de la propera fira Mil·lenària. Fira de l'Oli i de l'Espàrrec d'aquest any 2020

 

 

 

 

 

 Els 3 documents anteriors: https://we.tl/t-Uav4ELOkWZ

 

 
  • PAM INVERSIÓ I MANTENIMENT 2019:
    • CONCEPTES: pavimentació d'un tram del C. Vilallarga
    • Import concedit: 10.764'90 euros

 

  • PAM DESPESES CORRENTS 2019:
    • Concepte: despeses corrents
    • Import concedit: 30442'10 euros

 

 
L'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural del Departament de Cultura ha concedit una subvenció de 1.615'00€ a l'Ajuntament de Godall per la realització del projecte Carnavals de Godall 2019, en el marc d'ajuts per al foment de la cultura popular i tradicional catalanes.
 
 
 
 
 
 

 

Us deixem una petita pinzellada de les actuacions que ha realitzat el nou equip de govern durant aquests 6 primers mesos. Aquest mateix document també es va repartir per les cases de tots els veïns i veïnes del poble.