L'ajuntament de Godall, ha decidit clausurar de forma definitiva el funcionament de l'àrea de contenidors soterrats situat a la part altra del carrer Unió, a partir d'avui dimecres dia 11/04/2018. I pròximament, també serà clausurada l'àrea de contenidors soterrats de la plaça de l'església.

En la decisió municipal, ha pesat els elevats costos dels contenidors soterrats pel que fa als manteniments i reparacions, així com també amb les taxes en la recollida.

L'empresa concessionària de la recollida, en breu, farà obres per retirar la maquinària i tapar els forats.

Des de l'ajuntament justifiquem el tancament per l'augment de despeses en el procés de recollida de la brossa que preveu la nova licitació i que aquesta vol portar a terme un augment de les taxes a pagar si es mantenen les 5 àrees de contenidors soterrats que hi ha actualment al nostre poble.

Tanmateix, aquesta nova licitació ens va transmetre que pel volum d'habitants que hi ha a Godall, les àrees de contenidors soterrats que ens pertocarien són 3.

És per tot això, que des de l'equip de govern de Godall hem decidit deixar en funcionament tres àrees que són (Zona del darrera del Casal Municipal, Zona de la Cooperativa i la zona ubicada al carrer Sant Salvador / carrer Setembre). I per altra banda, com ja hem anunciat a l'inici s'ha clausurat DEFINITIVAMENT l'àrea ubicada a la part alta del carrer Unió. I pròximament també quedarà definitivament clausura l'àrea ubicada a la plaça de l'església.

Som conscients que tots els canvis a l'inici costen assimilar, però ho fem pels interessos generals dels nostres veïns.

DISCULPEU LES MOLÈSTIES!!!