El nou joc per a mòbil i tauletes que transcorre en espais patrimonials de 36 poblacions del territori ja es pot descarregar. Alcaldes i regidors reben el personatge ‘Paco lo Panxut’ en un Gran Rally de presentació del joc. 
Bona acollida del primer dia del Gran Rally de presentació del joc Belly Run. Aquest dimecres, el personatge protagonista del videojoc ha visitat una quinzena de poblacions del Baix Ebre i el Montsià, entre les quals estava Godall, per saludar les autoritats dels pobles per on transcorre l’app per a mòbils i tauletes. L’acció ha despertat l’interés de la premsa i també dels usuaris que s’han descarregat l’aplicació i han fet bullir les xarxes socials. 
Belly Run Terres de l’Ebre, un joc de plataformes de tipus Arcade on el personatge principal, Paco lo Panxut, recorre alguns dels espais més singulars dels municipis de les Terres de l'Ebre. El jugador haurà de superar els nivells ambientats en 36 poblacions ebrenques i afrontar els reptes que se li proposin. Es tracta d’una APP gratuïta per a mòbil i tablets iOS i Android impulsada per l’empresa ebrenca EAAPP Entertainment S.L, dels emprenedors Josep Piñol i Josep Adell. Cada població te la seva pròpia música en format 8bits adaptada pel músic David Mauri. La majoria dels temes són jotes populars tot i que artistes ebrencs han cedit algunes cançons per ser incorporades al joc.