Després de que hagi finalitzat l'any 2018, des de l'Àrea de Joventut del nostre Ajuntament, volem compartir les dades de la participació i assistència a totes les activitats programades. Durant l'any 2018 van passar pel Casal Municipal i per tant van participar dels tallers, xerrades i activitats diverses 584 persones.

Segons el regidor de Joventut, Santi Albiol, valorem molt positivament aquesta participació, donat que mai abans havíem tingut una àrea tan dinàmica i que organitzes tantes activitats, encaminades i dirigides cap al sector més jove del nostre poble. Alhora que posa en valor la bona tasca i gran labor realitzada per la Tècnica compartida de Joventut, Rosa Ana Fabra, en com ha coordinat aquesta feina tots els divendres a la tarda obrint el Centre d'Interpretació de la Serra de Godall, dinamitzant així un espai que pot oferir un gran ventall de possibilitats tal i com hem demostrat. La feina s'ha de coordinar bé, s'ha de treballar, mirar si les activitats impulsades poden tenir èxit i finalment que arribin al públic desitjat.

També volem informar, que a partir del proper divendres dia 18 de gener començaran de nou els tallers i activitats. Durant aquesta setmana publicarem horaris i noms dels tallers que estem impulsant.

Des de l'Àrea de Joventut, us encoratgem a tots a que seguiu assistint a les activitats organitzades i que tots els nostres joves més petits es facin seu aquest espai que em posat a la seva disposició.

(dades de participació a les activitats per mesos)


GENER = 44 usuaris                     JULIOL = 20 usuaris
FEBRER = 52 usuaris                    AGOST = 1 usuaris
MARÇ = 63 usuaris                      SETEMBRE = 49 usuaris
ABRIL= 45 usuaris                       OCTUBRE = 53 usuaris
MAIG = 61 usuaris                       NOVEMBRE = 54 usuaris
JUNY = 59 usuaris                       DESEMBRE = 83 usuaris