Els ajuntaments de les Terres de l’Ebre que encara no tenim accés a tots els canals de la televisió digital terrestre tornem a fer un front comú per demanar que la Generalitat es faça càrrec del cost de la instal•lació de les torres de comunicacions i dels equips tècnics necessaris per poder veure tots els canal de la TDT.


Ara farà quatre anys ja ho vam intentar sense aconseguir-ho, per això, s'ha decidit tornar a reivindicar el dret a rebre els mateixos serveis que la resta de territori. Hem tingut una primera reunió amb els alcaldes dels municipis afectats i ja hem demanat una reunió amb el Delegat del Govern i també presentarem una moció als ajuntaments ebrencs demanant que recolzin la nostra petició.

Sis anys després de l’anomenada apagada analògica, encara hi ha poblacions com Godall, Paüls, Alfara de Carles, Caseres i una part de la Galera, que no podem rebre correctament tots els canals de la TDT, i només podem veure la televisió a través de les emissions via satèl•lit o per internet.

Esperem que aquesta vegada les nostres reivindicacions, obtinguin els resultats que tots busquem.