Després de que durant els plens dels dies 24 de febrer, 31 de març i 28 d’abril s’entressin totes les propostes dels nous convenis de patrocini amb les entitats i associacions del poble, l’Ajuntament de Godall per unanimitat dels seus membres van aprovar aquestes propostes i per tant ara només quedava signar els contractes amb  totes i cadascuna de les entitats i associacions del municipi.

D’aquesta manera i per mig d’aquests contractes de patrocini, les associacions i entitats del poble a canvi d’una ajuda econòmica per a la realització de la seva activitat esportiva, benèfica, cultural, científica o d’una altra índole, es compromet a col.laborar en la publicitat de l’Ajuntament.

Considerem que un dels nostres valors més importants, és la promoció del nostre poble tots els seus sentits, aquest Ajuntament amb l’adjudicació d’aquests nous contractes de patrocini per al període 2016-2019, aportarà a les entitats i associacions locals anualment un total de 37.615,00 €.

Així doncs, el passat divendres dia 20 de maig, es va convocar a tots els presidents / tes i representants de les entitats locals a l’acte de signatura dels contractes al Saló de Plens de l’Ajuntament.

Tal i com va comentar l’alcaldessa,  es vol contribuir amb aquests patrocinis econòmics perquè son els autèntits motors culturals i fins i tot econòmics del nostre poble. I així puguin continuar organitzant actes i seguir  així donant a conèixer el nostre poble i  la nostra manera de ser a la resta de la comarca.

.