Des de l'Ajuntament de Godall, volem demanar a tots els que celebrin aquesta festa amb petards que vagin en compte i per tant adjuntem aquestes recomanacions que ens fa arribar protecció civil.

RECOMANACIONS DE PROTECCIÓ CIVIL:
Es considera pirotècnica recreativa bàsica el conjunt d'artificis pirotècnics que poden ser usats pel públic en general DURANT la celebració de determinades festes de caràcter popular o particular. Des del punt de vista legal, estan inclosos dins les categories I, II i III, de les vuit en què està dividida la totalitat de la pirotècnia.

Tipus I: Risc baix (a PARTIR de 12 anys)
Els productes de la categoria I són els que tenen un risc baix o molt baix. Estan pensats PERutilitzar-los en àrees confinades, concepte en què s'inclou l'interior dels edificis d'habitatges. Aquest grup està format per bengales, bombetes i sorpresa japonesa; i fonts com surtidors i volcans.

Tipus II: Risc mitjà (a partir de 16 anys)
Els productes de la categoria II són els que tenen un risc mitjà. Estan pensats PER utilitzar-los a l'aire lliure en àrees confinades. Els petards de tipus II està format per bengales (bombetes i sorpresa japonesa), petards (trons i traques xineses), voladors (paracaigudes, correcames, xiuladors, girasols i rodes), coets (coets de tro i de llum), fonts (surtidors i volcans) i bateries (combinacions i candeles).

Tipus III: Risc alt (a PARTIR de 18 anys)
Els productes de la categoria III són els que tenen un risc alt. Estan pensats per utilitzar-los a l'aire lliure, en àrees amples i obertes. Aquest grup està format pels mateixos petards que els de la categoria II excepte les bengales.

La campanya de revetlles vol recordar els usuaris dels petards quins són els riscos de l'ús del material pirotècnic, per tal de minimitzar els riscos, davant els quals són vulnerables tant les persones COM el medi natural.

Bona revetlla a tothom!!!