📲El certificat Covid és obligatori per accedir a l'interior de bars, restaurants, gimnasos i residències de persones grans a partir d'aquest divendres, segons publica avui el DOGC, davant l'augment de contagis covid-19.

📌De moment, l'autorització és per 14 dies. Per tant, fins el proper 10 de desembre.

📌Els menors de 12 anys en queden exclosos, donat que no han rebut la vacuna.

📃El document que certifica estar vacunat, haver superat la malaltia o bé tenir un test negatiu, s'haurà de mostrar abans d'entrar als establiments, juntament amb el DNI.

🔍Per garantir que els locals compleixen la mesura, que continua vigent en l'oci nocturn, concerts a peu dret i actes socials en hotels i restaurants tancats on hi hagi ball, els Mossos faran inspeccions.

👉A banda del certificat Covid, continuen vigents, entre altres mesures, la prohibició de menjar i beure al carrer entre la una i les sis del matí, així com vendre alcohol a les botigues de conveniència entre les deu de la nit i les sis.

😷L'ús de la mascareta és obligatori a tots els espais interiors, excepte en el moment de menjar o beure, i als espais exteriors si no es pot mantenir la distància de seguretat.

+INFO https://salutweb.gencat.cat

@AJUNTAMENTDEGODALL
Salut. Generalitat de Catalunya

#NovesMesures #Covid19 #Fins10Desembre #Godall2021