👉Arranquem les Festes Majors, unes festes molt diferents dels dos últims anys. A causa de la pandèmia hem hagut de reinventar moltes coses en les formes de trobar-nos i també invertir molts esforços per part de tothom a causa de la normativa.
Però creiem fermament que aquestes maneres de viure diferent i aquestes noves formes de retrobar-nos ens han de servir per valorar més tot allò que ara podem fer i tenim.

👉A Carnaval, a la primera Fira de l'Oli als carrers i ara les Festes Majors, ens ajuntem per taules al ball, a les carretes dels bous, amb famílies, amb amics que venen de fora de Godall, veïns/és i amics/és. Sigui com sigui l'espai de trobada i l'acte que es realitzi, l'important i allò que més s'ha de valorar i il·lusionar, és estar tots junts altra vegada.

👉Hem d'aprofitar d'estar tots junts a tots els espais del nostre poble, perquè no sabem demà si ho podrem fer i gaudim del millor ambient en un marc incomparable com són les Festes Majors de Godall.

Moltes gràcies a la Comissió de Bous, a totes les entitats, a tot l'equip de treball de l'Ajuntament, Pubilles, pubilletes, hereus i a tothom que participi d'aquests dies de Festa.

L'Equip de Govern us desitja molt Bones Festes Majors 2022!!

Ajuntament De Godall

#FestesMajors #Tradicions #Godall