👉L'Ajuntament De Godall ha tornat a signar un conveni amb la Societat de Caçadors Sant Salvador, amb l'objectiu de compartir el guarda de caça.

👉Així, a través d'aquest acord, el guarda durà a terme tasques de guarda de camp vigilant i controlant el terme per prevenir possibles robatoris tant a les finques com a l'interior de les casetes.
Godal és un poble que viu principalment de l'agricultura, amb l'oliva com a conreu principal, però també amb un pes considerable de les ametlles i les garrofes.

👉Enguany, a causa de la sequera i altres factors, hi haurà poca recollida d'oliva. El preu de les garrofes fa que augmenten considerablement els robatoris. Entre les funcions del guarda està també que pugui vigilar i avisar també dels possibles abocaments incontrolats al llarg del terme municipal.

👉L'alcalde Alexis Albiol Roda diu "que som un municipi eminentment rural i creiem que aquest és un servei per als pagesos que fa molta falta, més ara, que després de la situació de la pandèmia, de crisi econòmica i la pujada de preu de la garrofa ,han augmentat els robatoris considerablement. Aquest era un compromís adquirit abans d'entrar a Govern".

Ajuntament De Godall#GuardaDeCamp #Vigilant #Godall