👉El necesser és un objecte on s’hi guarden diversos objectes personals. Però, què passa quan aquest necesser conté un tornavís, un cable de xarxa, un adaptador o qualsevol altra eina TIC?

👉El proper 9 de febrer a les 10 h a l’SmartCentre de Santa Bàrbara es presentarà el Necesser TIC, una campanya pensada per trencar amb els estereotips de gènere. L’acte tindrà lloc en el marc de la celebració del Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència.

👉El propòsit és donar a conèixer i desplegar el concepte del Necesser TIC a tota Catalunya i, mitjançant el canvi de perspectiva en l’ús d’aquest objecte, promoure la visibilitat del poder de la dona i les seves capacitats en el sector TIC. 

Apunta’t AQUÍ a la jornada, vine i participa! No hi pots faltar! AQUÍ trobaràs l’agenda de l’acte.

Què farem? presentarem el Necesser TIC, i posarem en el centre a dones referents per tractar reptes de la nostra societat digital en taules participatives. Aquesta jornada té l’objectiu de promoure i donar visibilitat al talent i al lideratge de la dona en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació, i forma part del “Cicle DonaTIC. El talent femení en l’ecosistema digital de Catalunya: vivències i oportunitats”, que s’emmarca en el Pla DonaTIC.